Acasă


Savourez Notre Cuisine

au Pied de

la Tour Eiffel

Bine ați venit la Restaurantul Doïna

Fondată în 1983, la poalele Turnului Eiffel, de către domnul și doamna Popescu, familia noastră vine să aducă gustul autentic al bucătăriei românești cu o notă franceză. Suntem membri ai Colegiului Culinar din Franța, care solicită utilizarea de produse proaspete și produse de înaltă calitate. Acesta a fost fondat de Alain Ducasse, Joël Robuchon, Yannick Alleno, Thierry Marx și alți bucătari de renume cu misiunea de a păstra arta gătitului/gatronomică.


Descoperiți bucătăria noastră


Bucătăria noastră se bazează pe rețete tradiționale transmise din generație în generație și este realizată cu ingrediente proaspete cu o notă franceză de către bucătarul nostru Nicolas Popescu. Premiat la Cupa Mondială Culinară Villeroy & Boch din Luxemburg, el este, de asemenea, membru al Euro-Toques France, instruit la școala Alain Ducasse și în bucătăriile domnului Christian Constant.

Florin Popesco, somelierul nostru, vă va putea oferi o selecție largă de vinuri românești pentru a vă ajuta să descoperiți cu pasiune bogățiile tărâmurilor noastre. Datorită expertizei sale, crama restaurantului nostru are una dintre cele mai mari selecții de vinuri românești din Europa.


De asemenea, oferim un serviciu personalizat de bucătar la domiciliu și servicii de catering, precum și comenzi speciale pentru a sărbători cele mai fericite evenimente.


Reservați-vă masa


Horaires

Lun: fermée
Mar-Dim: 12:00 am – 11:00 pm

Location

149 rue Saint-Dominique
75007 Paris

Contact

01 45 50 49 57